S + K

October 24, 2020
Loveshoots

Laten we beginnen met deze shoot was echt fantastisch. Het is zo leuk om een zwangerschapsreportage te combineren met een coupleshoot. Fotoshoot in de natuur zijn echt mijn favoriet. Deze locatie was in de buurt van Apeldoorn. Maar overal is er wel een prachtig stukje natuur te vinden.

Het levert echt prachtige beelden op. Het weer was top, we hadden een prachtige zonsondergang. Ja…. dit is het het meest magische tijdstip van de dag. Met zonsopkomst is dit natuurlijk ook. Twijfel je over een zonsondergangsreportage. DON’T mooier dan dat gaat het echt niet worden het is het echt waard.

Kledingkeuze is best belangrijk voor een fotoshoot, dit helpt mee in de sfeer die je wil neerzetten. Heb je echt geen idee wat je aan moet doen tijdens een fotoshoot? Vraag gerust je fotograaf om hulp. Deze kan je adviseren in welke kleding goed past bij de stijl foto’s die je graag wil, maar ook in kleuren. 🙂

Vanaf 2021 zal ik ook gestylde shoots gaan organiseren. Mini sessie met een leuk thema op een prachtige plek. Meer informatie hierover volgt begin 2021. Hou dus zeker de blog & Social media in de gaten.

Meer informatie over een coupleshoot of het boeken ervan vind je hier.

www.kimberlyduchateauphotography.com/details

Meer foto’s bekijken? kijk dan hier voor mijn portfolio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!