Shoots

Shoots

Pure momenten vastleggen

Naast bruiloften biedt ik ook nog enkele verschillende shoots aan. Zo kun je bij mij terecht voor o.a een coupleshoot, boudoir (bridal) , zwangerschapreportage en gezinsfoto's. 

We gaan ontspannen aan de slag en ik geef kleine tips waardoor de foto’s niet te geposeerd worden, maar jullie je wel lekker op jullie gemak voelen. Beweging in foto's toevoegen vind ik echt geweldig. Dus nee je hoeft echt niet alleen maar stil te staan want er zitten ook leuke actieve momentjes tussen.

Liever binnen een fotoshoot dat kan natuurlijk ook als het een lichte ruimte is. Ik verzorg bijvoorbeeld ook in-Home fotoshoots. Indien jullie het fijn vinden kan ik eventueel ook advies geven over de kleding.

Prev

Next

/

portfolio

Ik spreek af waar jullie je op je gemak voelen. Meestal is dat op een mooie, rustige locatie in de natuur waar we alle tijd hebben om foto’s te maken. Lees meer over mijn werkwijze en tarieven. Of bekijk meer foto's op de blog.

Deze dame weet precies wat ze op de foto moet krijgen en hoe, t meest bijzonder van dat alles? Ze doet het zo onopvallend. Een echte professional maar ook een hele vriendelijke, lieve dame die mee denkt. Zelf hebben mijn nu vrouw en ik een bruidsreportage bij haar geboekt en werkelijk alles wordt super door haar verzorgt. Een heel mooi album, de foto’s op een gepersonaliseerde USB stick en prachtige foto’s. Ook onze gasten waren vol lof over haar en de foto’s die we hebben gedeeld. Kimberly is een absolute aanrader en topper!!! 

hier nieuw tekst

INVESTMENT

C.a 50  prachtige beelden

Vanaf €197,-   
*Er gelden andere tarieven voor een after wedding shoot of coupleshoot in het buitenland* Neem contact op
bekijk portfolio

Binnen 1 a 2 weken afgeleverd

Een online album met jullie prachtige foto's

Locatie in overleg 

Mini album mogelijk. 

Fantastische ervaring en vooral veel plezier.

live is a collection
of Moments

Naast het standaard album van 15 x 15 cm is het ook mogelijk om een album te laten vergroten / luxe variant af te nemen. Graag meer informatie over de mogelijkheden, kleuren?  Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op

ALBUMS

Prijs op aanvraag. 

verzenden

+316 81 61 00 75

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

contact

Moesdaal 20
6228 HT Maastricht

info@kimberlyduchateauphotography.com

Jullie berichtje is officieel verzonden! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. - Kimberly