Ik ben verliefd op fotograferen en het vastleggen van speciale momenten. Toen ik mijn eerste bruiloft mocht fotograferen, was ik verkocht en wist ik: dit wil ik mijn hele leven blijven doen. Ik hou ontzettend van de romantische stijl: light & airy, dus dat zie je voornamelijk ook terug in mijn foto’s. Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie, maar ik ben ook te boeken voor jullie loveshoot.

Oude kastelen, romantische lampjes in de bomen, veel groen en bloemen, een lange, prachtig gedekte tafel waar iedereen gezellig zit te dineren. Zie jij het al voor je? Ik hou van details en ik leg dit dan ook graag vast: flatlays van de make-up, de sieraden en de uitnodigingen, en die prachtig gestylde tafel moet natuurlijk ook vastgelegd worden. De traantjes van de familieleden en vrienden tijdens de ceremonie wil ik ook niet missen en leg ik graag vast. Wat ik zo mooi vind aan trouwfotografie is dat ik een van de belangrijkste dagen van hun leven mag vastleggen. Het is heel mooi op zo’n bijzonder moment aanwezig te zijn. 

about

THIS IS ME!

Hi, ik ben Kimberly van Kimberly Duchateau Photography. Ik kom uit Maastricht, ik hou van sporten – ik doe vooral veel aan yoga – en ik word intens gelukkig van koffietentjes. Heerlijke, verse broodjes en de geur van koffie, al drink ik dat zelf niet. Hier ga ik graag heen voor kennismakingsgesprekken met mijn klanten. Verder hou ik van gezelligheid, kaarsjes aan en met een fijn boek op de bank met een kop je thee. En Instagram, tsja, I love it! Maar ik kan ook genieten van lekker offline zijn. Al ben ik wel een ondernemer in hart en nieren en zal niet snel stilzitten. Daarom hou ik zo van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld.

Kimberly

Liefs,
Kimberly

Je kunt me boeken voor fine art bruiloften en loveshoots. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken en ik maak graag kennis met jullie.

Bruidsfotografie in het buitenland

Droom jij van een bruiloft in Italië, Griekenland, Ibiza of misschien wel Portugal? Ik ben zelf gek op Italië. Trouwen in de prachtige natuur vol mooie olijfbomen en in de omgeving van romantische huisjes en gezellige straatjes. En vergeet de heerlijke pasta’s niet… Ik reis graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Trouwen jullie gewoon in Nederland? Ik fotografeer jullie maar al te graag, waar dan ook in Nederland. 

verzenden

+316 81 61 00 75

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

contact

Moesdaal 20
6228 HT Maastricht

info@kimberlyduchateauphotography.com

Jullie berichtje is officieel verzonden! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. - Kimberly