Ik ben verliefd op fotograferen en het vastleggen van speciale momenten. Toen ik mijn eerste bruiloft mocht fotograferen, was ik verkocht en wist ik: dit wil ik mijn hele leven blijven doen. Ik hou ontzettend van  romantische & tijdloze beelden. Jullie verhaal vertellen in de meest prachtige beelden, tot in de details dus dat zie je ook terug in mijn foto’s. De bloemen, de jurk, de locatie, de uitnodigingen alles is met liefde uitgekozen. 

Romantische lampjes in de bomen, veel groen en bloemen, een lange, prachtig gedekte tafel waar iedereen gezellig zit te dineren. Zie jij het al voor je? De traantjes van de familieleden en vrienden tijdens de ceremonie wil je ook niet missen en leg ik graag vast. Wat ik zo mooi vind aan trouwfotografie is dat ik een van de belangrijkste dagen van hun leven mag vastleggen. Het is heel mooi op zo’n bijzonder moment aanwezig te zijn. Ik voel mij dan ook altijd zeer vereerd en leg ten alle tijden mijn volledige energie en passie in het fotograferen van jullie speciale dag. 

about

THIS IS ME!

Hi, ik ben Kimberly van Kimberly Duchateau Photography. Ik kom uit Maastricht, ik hou van sporten.  Ik word ook intens gelukkig van koffietentjes. Heerlijke, verse broodjes en de geur van koffie, al drink ik dat zelf niet. Hier ga ik graag heen voor kennismakingsgesprekken met mijn klanten. Verder hou ik van gezelligheid, kaarsjes aan en met een fijn boek op de bank met een kop je thee. En Instagram, tsja, I love it! Maar ik kan ook genieten van lekker offline zijn. Al ben ik wel een ondernemer in hart en nieren en zal niet snel stilzitten. Daarom hou ik zo van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld.

Kimberly

Liefs,
Kimberly

Voelt het aan als een match? Stuur mij dan gerust een berichtje om gezellig over jullie speciale dag te vertellen. Ik vind het onwijs belangrijk dat jullie helemaal op jullie gemak zijn. Want dan, kan ik nog meer de pure liefde vastleggen en jullie  geweldig verhaal vertellen. 

fun facts about me

One

Ik ben gek op reizen. Alle mooie plekjes van de wereld bezoeken. Italië is mijn favoriete land.  Mijn droom is om ooit nog Italiaans te leren spreken. 

Three

Ik vind rust in de natuur. 

Two

Ik vroeger veel in de muziek heb gedaan (zingen , gitaar, beetje piano) 

Ik heb een paard Mark.
Hij is heel speciaal en bijzonder voor mij. 

Four
verzenden

+316 81 61 00 75

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

contact

Moesdaal 20
6228 HT Maastricht

info@kimberlyduchateauphotography.com

Jullie berichtje is officieel verzonden! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. - Kimberly