Mommy and me picknick.

October 4, 2021
Gezinsreportage

Het is alweer Oktober, het jaar is zo snel omgegaan. Vinden jullie ook niet? Afgelopen jaar heb ik heel veel toffe reportages mogen maken. Zo ook deze geweldige moeder en dochter stonden voor de lens. De shoot vond plaats op een prachtige locatie ten hoogte van Nijmegen.

Zijn jullie klaar voor een heleboel schattigheid? Deze mama en haar dochter deden deze onwijs leuke shoot aan het kampvuurtje met heel veel lekkers. Zoals koekjes, marshmallows en meer.

Tijdens de shoot vond Nina het super interessant om het gebied even te verkennen. Hoe hou je de aandacht van de kinderen tijdens een shoot? Je kunt bijvoorbeeld leuke spelletjes met ze spelen.

3 Tips voor een succesvolle gezinsreportage.

  1. Maak er een leuke activiteit van. Kinderen vinden het vaak leuker om op de foto te gaan wanneer jullie er samen een gezellige activiteit van maken. Zoals bijvoorbeeld wandelen in het bos, op zoek naar kaboutertjes of onderzoeken welke dieren er allemaal in het bos leven. Gezellig met het gezin naar de kinderboerderij of zoals op onderstaande foto’s een leuke picknick.
  2. Knuffels mee tijdens de fotoshoot. Het is echt niet erg als je kinderen graag hun favoriete knuffeltje meenemen tijdens de reportage. Ze lopen er echt niet de hele shoot mee rond geloof me.
  3. Je foto’s worden 3 x mooier wanneer je de kleding op elkaar afstemt. Drukke printjes zijn echt een no go. Hou het lekker bij natuurlijke kleuren. Dit ziet er het mooiste uit.

Resultaat : De mooiste foto’s in de mailbox.

Op zoek naar een beetje inspiratie? Bekijk dan de onderstaande foto’s van Nina & Resi.

Meer informatie over het boeken van een shoot kun je vinden op deze pagina. Hier kun je o.a terugvinden hoeveel foto’s je ontvangt na een fotoreportage, de tarieven en meer. https://kimberlyduchateauphotography.com/shoots

Hopelijk heb je iets aan de 3 tips voor een succesvolle gezinsreportage. Binnenkort nog meer nieuwe blogs met tips voor tijdens de shoots, bruiloften en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!