Elopement in Nederland

July 30, 2021
Bruiloften, Loveshoots, Travels

Een elopement in eigen land, dat kan natuurlijk ook. Niet met een grote groep, maar gewoon samen met zijn twee. Elopements zijn helemaal in zeker nu in de corona tijd waar het lastiger is om met een grote groep iets te vieren. Bij een elopement denk je misschien al snel aan het buitenland. Maar ook dat is nu iets ingewikkelder in de tijd van corona.

Een elopement in Nederland klinkt daarom nog niet zo heel gek. Ook In Nederland zijn onwijs veel mooie plekjes die wachten om ontdekt te worden. In het bos, of op het strand het is allemaal mogelijk.

Zo ook deze prachtige shoot met Kiki & Aimee die plaatsvond in het prachtige Zuid-Limburg. We hadden er ook nog een onwijs leuke picknick bij met heerlijke taart & sweets.

Fotografie : Kimberly Duchateau Photography | Weddingplanner: Eventels | Bloemen : Judith’s bloemstijl | Jurk : DDreams Bruidsmode | Taart & sweets : Miss baksel | Visagie : Mia styling visagie | Styling : bettertwogether

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie speciale dag vast te leggen? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier. En wie weet zien we elkaar binnenkort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!