Luxe bruiloft van K + M

February 15, 2020
Bruiloften

Deze prachtige bruiloft van K & M vond plaats in Juli 2019 op de prachtige locatie La Butte aux Bois in Lanaken (BE)

Het was wel even spannend..

Ik kam aan op de prachtige locatie, ging even kennismaken met de videograaf en besloot al wat mooie foto’s te maken van de ceremonie opzetting. Het was nog wel even spannend, want de ceremonie stond buiten op de planning. Het was een vrij donkere dag met veel regenwolken in de lucht. Gelukkig bleef precies droog tot na de ceremonie. Echt enkele tellen later kwam het toch wel stevig uit de lucht vallen.

De fotoreportage

Ja wat doe je dan als het regent he, buienradar erbij genomen en even kijken hoe lang dit regenbuitje van plan was om te blijven hangen. Gelukkig was het snel daarna al droog en zijn we begonnen aan de fotoreportage.

Aan de andere kant van het gebouw was een prachtig houten pad dat ons naar een mooi prieeltje bracht. De fotoreportage was erg gezellig. Na de reportage was het natuurlijk tijd voor groepsfoto’s en zijn we naar binnen verhuisd voor het diner.

La butt aux bois heeft mooie lichte zalen ter beschikking. De tafels waren echt prachtig. Er stonden overal grote vazen met mooie witte bloemen. De sfeer in de zaal was erg prettig. Ik ben natuurlijk eerst even wat foto’s van de zaal gaan maken toen er nog niemand was. Dit geeft altijd iets extra’s in het trouwalbum. Dit zijn natuurlijk ook dingen waar je lang aan gewerkt hebt bij het plannen van je bruiloft. Dus dat is dan ook wel mooi om terug te zien.

Feestavond

Na het goed verzorgde diner was het tijd voor de feestavond. En feest is het geweest. Er kwamen nog heel was leuke verassingen voorbij voor het bruidspaar. Over de feestavond kan ik natuurlijk nog veel vertellen maar je kun het natuurlijk ook zelf bekijken in de onderstaande foto’s.

Liefs,

En tot de volgende keer op de blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!