Loveshoot op Ibiza || 2

February 8, 2020
Loveshoots, Travels

Vorige keer op de blog heb ik deel 1 van deze toffe loveshoot op ibiza gedeeld. Heb je deze blog gemist. Je kunt hem hier alsnog bekijken.

Er is altijd wel een passende loveshoot voor iedereen.

Altijd al een loveshoot willen doen in het buitenland? De mooie witte stranden of de smalle straatjes in de stad ? In een prachtige boomgaard vol olijfbomen? Of misschien wel in de sneeuw met de bergen op de achtergrond. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een loveshoot in de buurt. Want ook kort bij huis zijn er prachtige plekjes te vinden.

Bijvoorbeeld aan het strand, in het bos of misschien wel in de Ardennen in een leuk chalet met de haard aan en een lekker kop warme chocolade melk. Of thuis gezellig in de ochtend met een kopje koffie, cozy op de bank of op het bed. Er zijn zoveel mogelijkheden voor iedereen is er wel een gepaste loveshoot te bedenken.

” My love for you is a journey, starting at forever and ending at never. ”

Maar nu even terug naar deze prachtige loveshoot op ibiza. Dit was echt een van mijn favoriete fotoshoots tot nu toe. Gewoon lekker ontspannen en zo veel plezier tijdens de shoot. al die leuke momentjes, de liefde mogen vastleggen is zo iets moois om te doen. Ik geniet ervan tijdens elke fotoshoot.

Een loveshoot is gewoon super leuk om te doen. Of je nu 3 maanden samen bent of 10 jaar. Het blijft altijd een leuke herinnering.

Interesse in een fijne ontspannen retreat op ibiza? Neem dan een kijkje op de website One day retreat Ibiza voor meer informatie.

See ya all soon,

Liefs,

kimberly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!