Italian Wedding

December 8, 2021
Bruiloften

Afgelopen zomer mocht ik een aantal keren naar Italië om prachtige bruiloften vast te leggen. Zo ook de speciale dag van Charlotte & Ralph.

Vertrek

Op vrijdag vloog ik van Amsterdam Schiphol samen met trouwambtenaar Ria naar Bologna. Toen we op Bologna aankwamen stond daar mijn droom auto op ons te wachten namelijk een Fiat 500L. Ik ben zo gek op deze auto’s en had er nog nooit in gereden. Dus mijn weekend begon al goed. Het verkeer in Bologna had er helaas wat minder zin in. We hebben aardig wat tijd in de file gestaan. Gelukkig hadden Ria en ik hierdoor genoeg tijd om even kennis te maken. En in mijn droomauto vond ik het niet heel erg om wat langer te rijden dat snappen jullie natuurlijk wel haha.

Eenmaal op de trouwlocatie Villa mars zat het bruidspaar en hun gasten lekker te genieten aan het kampvuur met een glaasje limoncello. Na een klein gesprekje en een heerlijke pizza die we nog hebben gekregen zijn we richting de B&B gegaan om de dag erna zo fit mogelijk te zijn voor de bruiloft.

Wedding day

Zaterdagochtend, ik was al vroeg wakker want ik had onwijs veel zin om deze speciale dag vast te leggen. Voor ik het wist stond ik al buiten de B&B foto’s te maken met de drone van de omgeving. Ja als je dan in Italië bent en je ook nog eens mag wakker worden tussen de prachtige bergen kun je dit natuurlijk niet overslaan.

Daarna zijn we langzaam richting de trouwlocatie gegaan voor een heerlijk ontbijt samen met het bruidspaar en alle gasten. Waarna ik mijn camera erbij heb genomen en begonnen ben met de getting ready foto’s. De gasten hebben nog even genoten van het prachtige uitzicht bij het zwembad. Want dit uitzicht was echt adembenemend.

Tijdens de getting ready hebben we echt prachtige foto’s gemaakt, deze vind je hieronder tussen de sfeerimpressie. Daarna was het grote moment eindelijk daar, de ceremonie. 🙂 En hij was prachtig. Ria de trouwambtenaar zorgde voor een geweldig verhaal. Waardoor de gasten en het bruidspaar flink hebben kunnen lachen.

Natuurlijk mocht het sabreren na van de bubbels niet uitblijven tijdens de receptie. Het bruidspaar had ook een prachtige en vooral lekkere taart. Voordeeltje van bruidsfotograaf zijn, haha ik mag altijd wel even een stukje proeven van die heerlijke taarten. Tijdens de receptie werd er vooral veel plezier gemaakt en gelachen. Tegen het einde van de receptie ben ik samen met het bruidspaar foto’s gaan maken. We hadden een geweldige locatie met prachtig uitzicht en vooral mega mooi licht. Zo fijn om de shoot aan het einde van de middag / begin van de avond te doen. Zo krijg je fijn zacht licht. Hier wordt ik als fotograaf erg gelukkig van.

PARTYYYY

Uiteraard na een fantastisch diner aan een mooie lange gedekte tafel was het tijd om te gaan dansen. Een feestje vieren kon dit leuke gezelschap wel. Tijdens het feest was er een DJ en een Saxofonist. Daniele kan echt prachtig spelen. Zo gaaf hoe hij meespeelt op de muziek van de DJ. Na aardig wat dansjes en het afscheid nemen het feestende bruidspaar zijn Ria en ik weer naar onze B&B vertrokken. Wij hadden op zondag begin van de middag weer een vlucht terug naar Amsterdam. Aangezien we nog een aantal uurtjes reistijd hadden naar de vluchthaven van Bologna en ik nog afscheid moest nemen van mijn droomauto zaten we al tijdens de zonsopkomst op de weg. Het was echt magisch om de fel oranje zon te zien opkomen tussen de bergen.

Zeker een weekend om nooit te vergeten. Dankbaar voor alle prachtige bruiloften die ik heb mogen fotograferen het afgelopen jaar. Ze waren allemaal stuk voor stuk speciaal en vooral heel gezellig.

Hieronder een kleine sfeer impressie van deze prachtige dag. Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe beelden gemaakt. Maar helaas zijn er dat veel te veel voor op de blog. haha

Wil je graag meer informatie ontvangen of vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen? stuur dan een berichtje via het contactformulier op deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!