bruiloft

weddings

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen, het is natuurlijk fantastisch als je dit kunt laten vastleggen. Wordt je helemaal blij van een lichte, romantische stijl? Een fijne combinatie van intieme & spontane beelden?  Dan zijn we een goede match. 

Ik vind het belangrijk om mensen gelukkig te maken met mooie beelden. Kwaliteit staat voor mij hoog maar ook het goed vastleggen van de sfeer is heel belangrijk. Jullie verhaal op zijn best vertellen door middel van prachtige beelden.  Een bruiloft vastleggen van begin tot eind vind ik echt geweldig om te doen. Bijvoorbeeld het stukje Getting ready dat kan zoveel waardevolle beelden opleveren. Je zou het misschien op het eerste moment niet denken. Maar het maakt jullie verhaal echt af. Je moeder of beste vriendin die je helpt met het aandoen van de jurk. De mannen die zich allemaal samen klaarmaken voor deze grote dag en er gezellig een drankje bij doen. Zulke momenten maken ook speciale herinneringen. En het is natuurlijk ook geweldig om deze foto’s ook in het trouwalbum te verwerken.

Fotograferen is wat ik het liefste doe, spontane momenten vastleggen door de dag heen. 
De Intieme bruiloften vol met liefde, plezier en prachtige details. Klinkt dit een beetje als jullie droombruiloft? Dan zijn we echt een perfecte match. 

Prev

Next

/

portfolio

Deze dame weet precies wat ze op de foto moet krijgen en hoe, t meest bijzonder van dat alles? Ze doet het zo onopvallend. Een echte professional maar ook een hele vriendelijke, lieve dame die mee denkt. Zelf hebben mijn nu vrouw en ik een bruidsreportage bij haar geboekt en werkelijk alles wordt super door haar verzorgt. Een heel mooi album, de foto’s op een gepersonaliseerde USB stick en prachtige foto’s. Ook onze gasten waren vol lof over haar en de foto’s die we hebben gedeeld. Kimberly is een absolute aanrader en topper!!! 

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-).  Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.hier 

INVESTMENT

Kennismakingsgesprek

€1895,-  vanaf 6 uur fotografie

Neem contact op
bekijk portfolio

Minimaal 275 bewerkte foto's  Incl. drone shots indien mogelijk. 

Preview binnen 5 dagen. 

Online gallery 

Mini album cadeau 

The wedding collection

Naast het standaard album van 15 x 15 cm is het ook mogelijk om een album te laten vergroten / luxe variant af te nemen. Graag meer informatie over de mogelijkheden, kleuren?  Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op

ALBUMS

Vanaf €395

zou je hier ons zeggen?

Bruidsfotografie in het buitenland

Droom jij van een bruiloft in Italië, Griekenland, Ibiza of misschien wel Portugal? Ik ben zelf gek op Italië. Trouwen in de prachtige natuur vol mooie olijfbomen en in de omgeving van romantische huisjes en gezellige straatjes. En vergeet de heerlijke pasta’s niet… Ik reis graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Trouwen jullie gewoon in Nederland? Ik fotografeer jullie maar al te graag, waar dan ook in Nederland of een ander geweldig plekje op deze fantastische wereld natuurlijk.

verzenden

+316 81 61 00 75

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

contact

Moesdaal 20
6228 HT Maastricht

info@kimberlyduchateauphotography.com

Jullie berichtje is officieel verzonden! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. - Kimberly