Fotoreis Ibiza

January 22, 2020
Travels
Dag 1

14 Oktober 2019 was het zo ver mijn eerste fotoreis en dan ook nog eens naar het prachtige Ibiza. Dan bof je toch wel mag ik zeggen. Ik vertrok met de trein vanuit Maastricht naar Schiphol. Op Schiphol had ik afgesproken met mijn collega fotografen die ook meegingen op deze toffe reis. Ik vond het best wel spannend want voor het eerst moest al mijn fotoapparatuur mee in het vliegtuig, mijn laptop, camera en verschillende lenzen. Natuurlijk nam ik wel vaker een camera mee op reis. Maar meer voor vakantie foto’s en mijn beste spullen liet ik veilig thuis achter. Dus dit was best wel een dingetje achteraf viel het reuze mee natuurlijk. Jups ik had me weer eens druk gemaakt om niks. Haha

2,5 uur later landen we dan op het prachtige Ibiza Airport en ik was mega gelukkig want het zonnetje scheen we hadden een leuk gezelschap en ik kon niet wachten om beginnen aan de eerste shoot. Maar voor we de eerste shoot gingen doen hadden we nog een gezellig avond in de villa.

Villa ja en niet zo maar eentje maar een met een echte wauw factor. Hier zag ik me de komende dagen wel doorbrengen. Lekker zwembad, mooie kamers, amazing view, ik had het natuurlijk slechter kunnen treffen op mijn eerste fotoreis.

Na een gezellig avondje met onweer en regen waar we het toch wel een beetje benauwd van kregen i.v.m. de geplande shoots ben ik lekker mijn bedje ingekropen.

Dag 2

De volgende ochtend ging vroeg de wekker voor een onwijs toffe shoot aan het strand met een prachtig ochtendzonnetje. En ja wij fotografen hebben gewoon een ding voor prachtig ochtendlicht. WE JUST CAN’T HELP IT.

Natuurlijk was dit niet de enige shoot die we hebben gedaan. Daarna volgde 2 fantastische fotoshoots. Waaronder prachtige details & getting ready foto’s van de bruid en bruidegom. En een geweldige bruidsreportage tijdens zonsondergang. Op deze prachtige locatie hieronder op de foto.

Natuurlijk tussendoor al even wat spieken op de computer en wat foto’s editen bij het zwembad.

Klaarmaken voor dag 3

Want we hadden nog 2 fantastische shoots op de planning. Namelijk nog een loveshoot en een styled wedding. De fotoreis was echt fantastisch, zo veel leuke en lieve mensen leren kennen, prachtige locaties mogen bezoeken, thuiskomen met geheugenkaartjes vol foto’s wat wil je nu nog meer. Op dag 4 vertrokken we al heel vroeg in de ochtend met de auto weer naar het vliegveld want om 09.05 ging onze vlucht alweer terug naar het regenachtige Nederland.

Maar wauw wat een ervaring was dit. Ik had het echt niet willen missen. Dus ben je fotograaf en twijfel je over een fotoreis omdat het soms best een grote investering is? Ik zou zeggen twijfel niet te lang en boek want het is het zoooooo waard. Gun jezelf deze toffe ervaring. Ik weet zeker dat je met een happy feeling en volle geheugenkaartjes weer thuis komt.

Liefs,

Benieuwd naar de foto’s ? Check dan mijn volgende blog Loveshoot op Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!