And so the adventure begins,

December 19, 2019
Personal

Wat leuk dat je mijn blog pagina bekijkt. Dit is mijn eerste blog en ik vind het eigenlijk wel een beetje spannend.

Zo veel inspiratie om over te gaan bloggen en dingen die ik met jullie wil gaan delen maar ja hoe begin je dan he. Die eerste blog die mijn blogs aan het lopen moet gaan zetten. Nou ik vind het best een dingetje dat mogen jullie zeker weten.

Moet ik nou iets schrijven over hoe ik ben begonnen als fotograaf? Ja kan maar ik wil natuurlijk niet dat jullie bij de eerste blog al in slaap gaan vallen haha. 

Toen ik net begon met fotograferen liep namelijk nog niet alles helemaal hoe het moest. Ik was in volle overtuiging dat ik er namelijk wel klaar voor was om mijn eigen bedrijf te starten. Maar wat wis ik er nu eigenlijk van…… Niks dus achteraf. Het heeft wel even geduurd ik mijn weg gevonden had. Want het is natuurlijk niet alleen maar leuke plaatjes maken. Er komen ook andere dingen bij kijken. Hierover ga ik binnenkort meer met jullie delen.Toen ik past begon met fotograferen liep namelijk nog niet alles helemaal hoe het moest.

Ik ben Kimberly Duchateau Photography ooit begonnen als paardenfotograaf. Ja nu hoor ik je al denken paardenfotograaf? Dat is toch iets heel anders als wat ik nu doe. Dat klopt, maar toen ik begon met fotograferen lag daar mijn inspiratie. Ondertussen heb ik zowel persoonlijk als met mijn bedrijf een hele ontwikkeling doorgemaakt. En heb ik mijn fotografie in een geheel nieuw jasje gestoken namelijk bruidsfotografie & lifestyle. 

Live , love and take pictures ”

In mijn toekomstige blog zullen jullie vooral tips terugvinden, de reizen die ik maak, foto blogs met inspiratie om misschien zelf wel een fotoreportage te boeken en natuurlijk de groei die ik doormaak als fotograaf. Ik ga zo veel mogelijk met jullie proberen te delen. Het lijkt me super leuk om jullie allemaal beter te leren kennen dus laat gerust een reactie achter 🙂

Liefs, 

Next time on the blog:  5 tips van een bruidsfotograaf

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A BEAUTIFUL ROMANCE AT RITZ PARIS - FRANCE

MOST STYLISH SHOES FOR THE MODERN BRIDE

auras biggest dreams for the year to come

EXPLORE READERS

FAVOURITES

BROWSE THROUGH MY

CATEGORIES

WHY we're the perfect match

WE ARE SOULMATES

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!