SANTORINI ELOPEMENT

Forever and always

Doete & Luuk

Embark on a journey to the enchanting island of Santorini, where timeless romance meets the breathtaking backdrop of Carpe Diem. Join us as we unveil the ethereal love story of Doete and Luuk, captured in a mesmerizing styled shoot that beautifully intertwines the magic of this iconic destination with the genuine connection of two souls. Get ready to be swept away by the allure of Santorini's charm.

VENDORS

PHOTOGRAPHER: Kimberly Duchateau Photography

BRIDAL STYLING: The Bridal Stylist & Co.

VENUE: Carpe diem Santorini 

DRESS: Keep its Find Bridal 

SUIT: Misura Weddings 

FLOWERS : Redboxdays 

Some of the FAVOURITES

THE COLLECTION

A petite collection of our favourite imagery
from this amazing day! 

Santorini 2023 

Myrthe & Clements

'' Made us feel comfortable'' 

We are so happy with the wedding photos that Kimberly took! We will keep these photos forever. She made us feel comfortable during the shoot and had many great ideas for original photos. Highly recommended!

Charlotte & Ralph

" Door haar fijne manier van communiceren en goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn."

Wij zijn in september in het mooie Italië getrouwd en via onze wedddingplanner kwamen wij in contact met Kimberly. Dit was een voltreffer! In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we een korte shoot wilden. En mijn man, die zelf aangaf dat hij niet fotogeniek is. Maar door haar fijne manier van communiceren en haar goede energie kunnen wij zeggen dat wij op elke foto heel fotogeniek zijn. En dat heeft niet met ons te maken maar met Kimberly;-). Al onze wensen nam ze mee. Haar foto’s zijn een aanwinst om voor altijd terug te kijken op onze geweldig bruiloft.

Dennis & Sandra

" we hebben het helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze de juiste foto's weten te schieten."

Kimberly was onze fotograaf op onze bruiloft in Italië. We zijn ontzettend blij met deze keuze. Ze is erg professioneel, reageert snel op berichten, denkt met je mee en maakt erg mooie foto’s! We hebben helemaal niet doorgehad dat ze er de hele dag bij was en toch heeft ze precies de juiste foto’s weten te schieten! Wij raden Kimberly zeker aan!